AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan, önce Nevşehir Memur-Sen tarafından düzenlenen iftar yemeğine ardındanda Genç Memur-Sen Nevşehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan, sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında önce Memursen'e bağlı sendikaların düzenlediği iftar programına katıldı

Çalışkan burada yaptığı konuşmasında; "Önümüzde yeni bir seçim var. 24 Haziran'da hem Türkiye'yi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle tanıştıracak olan bir seçimi yaşayacağız hem de bunun yanında milletvekili genel seçimlerini yaşayacağız. Bizim parti olarak görüşümüz Cumhurbaşkanımızı ilk turda yüzde 50'nin üzerinde bir oyla seçtirmek ve onun yanında da mecliste elini rahatlatacak daha rahat ve seri şekilde karar alabilmesini, icraatlerini yapabilmesini sağlayacak bir meclis çoğunluğunu elde etmek. İnşallah bunu da milletimizin desteğiyle başaracağız. Her yolu denediler ancak başaramadılar, şimdi de bizi ekonomik terörle durdurmaya çalışıyorlar. Son dönemde dolarda yapılmaya çalışılan operasyonları görüyoruz. İnşallah bu zor süreci de atlatacağız" dedi. 

Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan; "Memur-Sen tarafından düzenlenen iftar ve istişare toplantısına katıldık. Burada Memur Sen üyelerimiz ile 24 Haziran seçimlerini konuştuk. Memur-Sen tarafından düzenlenen istişare ve iftar programlarına nazik davetleri için Memur-Sen Üyelerine teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan iftar sonrasında, Genç Memur-Sen Nevşehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Çalışkan "Genç Memur-Sen tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldık. Burada genç Memur Sen üyelerimiz ile 24 Haziran seçimlerini konuştuk. Genç kardeşlerime nazik davetleri için teşekkür ederim. Vakit Türkiye Vakti " dedi.