AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Nevşehir 2000 Evler Mahallesi Zeki Soyak Parkında açılan kıl çadırda gençlerle iftar sonrasında bir araya gelen AK Parti 27. dönem Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, sazıyla sözüyle genç gönüllerin bam teline dokundu.

Milletvekili Adayı Çalışkan, AK Gençlerin Kıl çadırına misafir olarak gençlerin sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Ardından gençlerin isteğini kırmadı ve Sazı Aldı Eline, Vurdu Bam Teline… Çalışkan'a AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve gençler de eşlik ettiler...

Çalışkan açıklamasında; "Üniversite TOKİ’deki Zeki SOYAK parkında açmış olduğumuz Çadırımız da genç kardeşlerimiz ile istişarelerimiz devam ediyor. Hep birlikte #Güçlü Türkiye için çalışmaya DEVAM ediyoruz." dedi.

“24 HAZİRAN GENÇLERİN SEÇİMİ OLACAK”

AK Parti’nin gençlere verdiği değerin en büyük göstergesinin kendisinin aday gösterilmesi olduğunu belirten Çalışkan, “Gençliğe gerçek değeri sadece AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hep birlikte görüyoruz. Sadece ben değil, birçok genç adayımız var. Bu seçim gençlerin seçimi olacak. Ve Türkiye’nin en iyi gençlik teşkilatlarından biri olan Nevşehir’de de gençler en büyük desteği verecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'da, "Hep birlikte Nevşehir, hep birlikte Türkiye olduk...Kutlu yürüyüşümüze DEVAM ediyoruz. Yarınımız Gençliğimize en büyük desteği ve sorumluluğu veren Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Milletimizle el ele gönül gönüle kutlu yürüyüşümüze DEVAM ediyoruz. Anadolu’nun bu güzel coğrafyasında sazla, sözle, bilimle, sporla güzel bir nesil yetişiyor, mutlu oluyoruz.” dedi.