AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem Ve Etik Kurulu Üyesi, 27. dönem Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, TBMM Genel Kurulundaki konuşmasından dolayı CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan için 'Şehrinden bihaber vekil...'  açıklaması yaptı.

AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem Ve Etik Kurulu Üyesi Emre Çalışkan yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "CHP Nevşehir Milletvekili Sayın Sarıaslan’ın konuşmasını dinledim. Tamamen provokatif ve asılsız ithamlarla klasik CHP siyaseti yapmış ve şaşırtmamıştır. Konuşmasını dinleyen biri galiba bu şahıs bu şehrin vekili değil zanneder. CHP Nevşehir Milletvekili Sayın Sarıaslan, Hacıbektaş ilçemize tek çivi dahi çakılmadığını söyleyerek bu ithamı mezhepsel ve ideolojik plana çekmeye çalışmıştır.

Cumhuriyet tarihi boyunca Hacıbektaş ilçemize yapılan en önemli ve büyük yatırımlar iktidarımızca yapılmıştır. Hiçbir AK Parti mensubu mezhepsel ve ideolojik ayrım yapmaz, yapamaz. Şöyle ki Hacıbektaş-ı Veli bu memleketin hazinesidir. Sayın Vekilin bu söylemleri hamaset ve fitne üretmekten başka hiç bir şeye yaramayan provokatif söylemlerden başka birşey değildir.

Kendi memleketi Kozaklı’daki 170 yataklı Türkiye’nin en gözde FTR merkezlerinden biri olan hastane mevcut ve faal iken, Sağlık Bakanına soru önergesi vererek ‘Kozaklı’ya FTR hastanesi yapacak mısınız?’ diye soran da Sayın CHP Vekilinin ta kendisidir. CHP Nevşehir Milletvekili Sayın Sarıaslan’a bizzat Meclis’te cevap vererek ‘doğruları’ dile getiren Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE yi tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.