Nevşehir il genelinde 4 bölgede , Nevşehir'in 7 ilçesinin tamamında oy verme işlemi sona erdi.Sayıma geçildi.
Sonuçlar Canlı www.fibhaber.com da

Nevşehir'de Nefesler Tutuldu! Oylar Sayılıyor..

Nevşehir’de sandıklar kapandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de saat 17.00 itibarıyla sandıklar kapandı.
Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarını kaldırdığı andan itibaren sonuçları buradan takip edebilirsiniz.
FİB Haber.Com 1 Kasım’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını, "1 Kasım 2015 Genel Seçim Sayfamızda" canlı ve kesintisiz yayınıyla anında duyuracak.


FİBHABER.COM 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını sandık başından anında aktarmak için hazırlıklarını tamamladı.

fibhaber.com, Türkiye genel seçiminde takipçilerine saniye saniye veri yayını yapacak ve tüm seçim çevrelerinden sandık sonuçlarını "online" olarak ulaştıracak.Seçim sonuçlarını en hızlı şekilde aktarmak için tüm yazılım ve teknik personel hazırlıklarını tamamlayarak veri aktarımı için de özel bir sayfa hazırladı. Seçim Yasaklarının kalkmasına müteakip Genel seçim sonuçlarının anlık gösterileceği "www.fibhaber.com" internet sayfasından seçim ile ilgili tüm sonuçlar harita ve grafikler eşliğinde yayına verilecek.

1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesinde yapılan 7 Haziran 2015 seçimlerinde Nevşehir’de AK Parti %52,46, Cumhuriyet Halk Partisi %14,93, Milliyetçi Hareket Partisi %27,71 ve Halkların Demokratik Partisi %1,39 oy oranları ile Nevşehir ilinde en çok oy oranına sahip partiler olmuştu. 1 Kasım seçim sonuçları sonrası son durumu görmek için bizi takip etmeye devam edin…