31 Mart 2019  tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi için AK Parti'den Çat Belediye Başkan Adayı gösterilen İbrahim Ertürk'ün Çat seçim bürosu dualarla açıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, il ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Çat beldesini ziyaret ederek AK Parti seçim bürosunu hizmete açtılar. AK Parti heyetini Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk ve partililerle çok sayıda Çatlı vatandaşlar karşıladılar.

Çat Beldesi AK Parti seçim bürosunun açılış kurdelesi, TBMM Divan Katip Üye, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, AK Parti Çat Belediye Başkanı adayı İbrahim Ertürk ve partililer tarafından kesildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada; "AK Kadrolar olarak Çat Beldemizdeyiz.‬ ‪“Tevazu, samimiyet, gayret ile Önce Millet Önce Memleket diyerek vatan sevdalısı Çatlı hemşerilerimize 31 Mart’ta da güveniyoruz. Belediye Başkanımız Kamil Duru’nun çalışkanlığına, üretkenliğine, memleket sevdasına şahidiz, emekleri için de müteşekkiriz. Çat Belediye Başkan adayımız İbrahim Ertürk ile Çat’ın büyümesine hız kesmeden çalışmaya sizlerle el ele devam edeceğiz. AK kadrolar, 16 yıldır milletimizin hizmetkarıdır. Milletimizin üstünde hiçbir fani güç tanımadık, tanımayacağız. Milletimizin iradesi, milletimizin kazanması için; milletimizin partisi AK Parti‬ olarak desteklerinizin devamını diliyoruz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Çat kasabamızdayız, her zaman olduğu gibi çoşku ve heyecan dolu ilk günkü aşkla Çat’lı hemşehrilerimiz AK Belediyeciliğin 4. Dönemindede Durmak Yok Yola Devam diyor..." dedi.

Menekşe, AK Parti Çat beldesi seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerini kazanarak "zillet ittifakı'na fırsat vermeyeceklerini söyledi.

31 Mart seçimlerinin önemini anlatan Menekşe, Öncelikle Çatlı hemşehrilerimize bizleri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Bundan önce 3 dönem sizlere Kamil başkanımız çok büyük hizmetlere imza attı yarında inşallah sizlerin duaları, destek ve değerli oyları ile İbrahim Başkanımız AK Belediyecilik hizmetleriyle size hizmetlerini kaldığı yerden devam edecek. Bu vesile ile bugün açılışını yaptığımız AK Parti Çat seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun. Her daim davamızın peşinde olacağız. Gönlünü almamış kimseyi bırakmadan fakir zengin ayrımı yapmadan davamızın peşinde 31 Marttan sonrada 1 Nisanda inşallah bütün dünyaya AK Partinin ne olduğunu göstermek istiyoruz" 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da; "Çat Beldemizde Seçim İrtibat büromuzun açılışını gerçekleştirip Çatlı hemşerilerimiz ile birlikte 31 mart yerel seçimlerine yönelik istişarelerimizi gerçekleştirdik. Çat Beldemiz Seçime hazır inşallah .. ‬" dedi.