Demirses Çat Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı...
 Sami Demirses Nevşehir merkeze bağlı Çat kasabası için Çat belediyesi başkanlığına Ak Parti den aday adaylığını açıkladı.

Parti kültürüyle hareket etmeye gayret gösterdiğini ifade eden Demirses Güzel beldemiz Çat kasabama layık olduğu güzel hizmetler için bende varım diyerek aday adaylığını açıklıyorum.Aday adaylığım kasabama hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.
Demirses'e kasabada vatandaşlarında büyük ilgisi olduğu belirtiliyor.

Çat kasabasında sahaya inerek seçim çalışmalarına başlayan AK Parti ÇAt Belediye Başkan Aday adayı Sami Demirses i gelin birlikte tanıyalım....

Sami Demirses Kimdir?

1983 Nevşehir çat kasabası doğumlu ilkokul çat ilkokulundan mezun olduktan sonra orta okul ve liseyi Nevşehir İmam Hatip Lisesini okudu. Halen bankacılık ve sigortacılık okumakta olup aynı zamanda okuduğu bölümle alakalı olarak sigorta acentesi olarak devam etmekte.

Aynı tarihte 2003 yılından beridir AK parti Gençlik kollarında çeşitli görevlerde yer aldı ve  en son yapılan il başkanlığı kongresinde AK Partinin bu görevi layık görmesiyle İl yönetimine seçilerek AK parti çatısı altında halen çalışmaya devam ediyor.