NEVŞEHİR/FİB HABERAcıgöl ilçesinde 2 dönemdir AK Parti'den belediye başkanı seçilen ve son seçimlerde yeniden aday olmayan İsmail Çavuşoğlu için yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimlerinde Aday adayı olup olmayacağı merak konusu.

Çavuşoğlu Aday Olacak mı ?

7 Haziran Genel Seçim süreci hızla sürerken iki dönem AK Parti'den Acıgöl Belediye Başkanlığı görevini yürüten İsmail Çavuşoğlu Aday adayı olacak mı?

AK Parti kurulduğundan bu yana aldığı yüksek oylarla dikkat çeken ve AK Parti'nin kalesi olarak gösterilen yine En son 30 Mart Yerel Seçimlerin de toplam %75.3 oy alarak Türkiye genelinde AK Parti adına büyük bir başarıya imza atan Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde vatandaşlar Artık Acıgöl ilçemizde Bir Milletvekili çıkarma zamanıdır şeklinde arzularını dile getirirlerklen  bunu sandıkta verdiğimiz oylarla fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyoruz şimdi sıra büyüklerimizde Acıgöl den bir Milletvekili istiyoruz diyorlar.

Bu beklentinin iyice su üzerine çıkması sonrasında şimdi tüm gözler İki dönem Acıgöl de Belediye Başkanlığı görevini yürüten İsmail Çavuşoğlu'na çevrildi.

Şu ana kadar gelişmeleri uzaktan takip ederek ser verip sır vermeyen İsmail Çavuşoğlu Aday Adayı Olacak mı ?

Tüm bu soruların cevabı için Bekleyip görelim...