7 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Parti’sinden aday adayı olan göçmen milletvekili aday adayı Hamdi Aydemir yine bir seçim tarihinde Nevşehir’e gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Aydemir Nevşehir’de ilk olarak Yeni Parti İl Başkanlığı görevi yapmış ardından aynı partiden milletvekili adayı olmuştu. Aydemir daha sonra 2011 genel seçimlerinde de CHP’den Milletvekili aday adayı olarak seçim ziyaretlerinde bulunmuştu.
Daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı Ankara’ya taşınan Hamdi Aydemir o günden beri Nevşehir’e gelmemiş ve siyasetten de uzak bir tablo çizmişti. Ancak yine bir genel seçim ve Hamdi Aydemir yeniden CHP’den aday adaylığını açıkladı. Ancak Aydemir sosyal paylaşım sayfasında yapmış olduğu paylaşımları ise her zaman Ankara’dan yapması ise dikkatlerden kaçmadı. Bazı Aydemir takipçileri ise CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hamdi Aydemir’in Ankara’dan paylaşımlar yapması yerine aday adaylığını açıklamış olduğu Nevşehir’de çalışmalara yaparak geçirmesi gerekmez mi sorusunu da akıllara getirmiyor değil…
CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hamdi Aydemir sosyal paylaşım sayfasında paylaşımlarına Ankara’dan yapması ve sanki bir belediye başkanlığı seçimleri vaatlerinde bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte o paylaşımlar;