Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz İlçe Kaymakamını Makamında Ziyaret Etti.


Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz ve gurup arkadaşlarıyla birlikte Ürgüp İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz’a yaptıkları ziyareti gerçekleştiren CHP heyetine teşekkür etti.

 

 Ürgüp İlçe Kaymakamı Tuğba Yılmaz” Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz ve ekibine demokratik bir seçim dönemi dileyerek hayırlı olsun dileklerini belirtti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Boz 30 Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde Ürgüp’ü eskiden olduğu gibi Tarih,Kültür ve ekonomisini yurt genelinde ve yurt dışında adından söz ettirecek projeleri ile birlikte adından söz ettirecek ve turizmi ön plana çıkaracakları projeleriyle Ürgüp İlçe,Beldemize ve köylerimizde yaşamlarını sürdüren tüm hemşerilerime hizmet için Ürgüp İlçe Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirtti.Makamınızda ben ve Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımı kabul ettiğiniz için ve bize çok eğerli zamanınızı ayırdığınız için ben ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ettiğini söyledi.