CHP Ankara Milletvekili Adayı Aylin Nazlıaka, CHP Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 10 Mayıs Pazar günü Esnaf Kefalet Düğün Salonunda düzenlenen Anneler Günü etkinliği için Nevşehir'e Geldi.

CHP Ankara Milletvekili Adayı Aylin Nazlıaka, Nevşehir il örgütünü ziyaret ederek burada partililer ile buluştu. 

Nazlıaka Ürgüp Seçim Bürosunun açılışını CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner'le birlikte gerçekleştirdi. Açılış sonrası Ürgüplü esnafları ziyaret eden CHP Ankara Milletvekili Adayı Aylin Nazlıaka, 7 Haziran Genel seçimlerinde CHP için destek istedi.

Daha sonra Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda gerçekleştirilen Anneler Günü programına katılan Nazlıaka, Programda coşkulu bir kalabalığa seslenerek Tüm Annelerin anneler gününü kutladı.Gördüğü büyük ilgi ve katılım sonrası memnuniyetlerini Twitter hesabından Nevşehir'de kadınların coşkusu iktidarın habercisi olarak değerlendirdi.

İktidar parolasıyla 7 Haziran Seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi, Ürgüp’te seçim bürosu açtı. Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile Milletvekili adayları Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı ve Mehmet Değirmenci’nin de katıldığı açılış yüzlerce partiliyi bir araya getirdi.

Bülent Tekiner’i Milletvekili olarak Meclis’e göndermeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi örgütü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Diğer ilçelerde olduğu gibi Ürgüp’te de seçime iddialı bir şekilde hazırlanan CHP, seçim bürosunu CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın katıldığı törenle açtı.

EN FAZLA ZARARI KADINLARIMIZ GÖRÜYOR
Seçim bürosunun kurdelesini Milletvekili adayları Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı, Mehmet Değirmenci, İl Başkanı Kamil Gülmez ve Ürgüp İlçe Başkanı Bekir Demir ile birlikte kesen Nazlıaka, Ürgüp’te olmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederken, Nevşehir halkının CHP iktidarına hazır olduğunu söyledi.
Partililere de seslenen Aylin Nazlıaka, kadının toplumda adı olmadığının altını çizdi. Yoksulluktan, yoksunluktan en fazla zarar görenlerin kadınlar olduğunu söyleyen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Sosyal adaletsizliğin giderek büyüdüğünü, kadınların hasta çocuklarını tedavi ettirebilmek için alyanslarını satmak zorunda kaldıkları bir Türkiye tablosuyla karşı karşıya olduklarını belirtti.

MALUM ZİHNİYETİ SANDIĞA GÖMELİM
“Nevşehir Milletvekilleri ne yapmış diye bir baktım, bir tek çalışma yapmamışlar” diye konuşan Nazlıaka Nevşehir’in sahipsiz bırakıldığını, CHP iktidarında yöre halkının haklarının sonuna kadar savunulacağını söyledi. Vatandaşlara çağrıda da bulunan Aylin Nazlıaka, “gelin oy verin bu malum zihniyeti sandığa gömelim” dedi.

KADIN ELİ DEĞECEK
CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner ise yaptığı konuşmada Nevşehir’e kadın eli değeceğini, kentin çehresinin değişeceğini söyledi. Emeklisiyle çiftçisiyle, çalışanıyla genciyle, toplumun tüm kesimleriyle bir olmak, birlikte olmak için yola çıktıklarını anlatan Tekiner, CHP iktidarı için vatandaşlardan söz istedi.
Aylin Nazlıaka ve Milletvekili adayları Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı ve Mehmet Değirmenci daha sonra çarşı merkezindeki dükkânları gezerek esnaflarla sohbet ettiler.