NEVŞEHİR(MHA) 01 Kasım Erken Seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adaylığı için başvuru süresi 07 Eylül 2015 günü tamamlanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, aday adaylığı sürecinde Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekilliği adaylığı başvurusunda bulunan bayan ve genç adaylardan 2 bin 500 TL, Diğer adaylardan 5 bin TL başvuru ücreti alınacağını, engelli Vatandaşlardan ise ücret alınmayacağını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde de olduğu gibi erken genel seçimde Nevşehir’de hedeflerinin bir Milletvekili çıkarabilmek olacağını sözlerine ekleyen İl Başkanı Gülmez, “Cumhuriyet Halk Partimizde Milletvekili aday adaylığı başvuruları 31 Ağustos 2015 tarihinden itibaren alınmaya başlandı. 07 Eylül 2015 Pazartesi günü Saat 17.00’ye kadar yapılacak. Başvurular Partimiz Genel Merkezine yapılıyor. Partimiz bu süreçte kadın ve genç adaylardan 2 bin 500 TL, diğer adaylardan 5 bin TL ücret alacak. Engelli adaylardan ücret alınmayacak. Nevşehir’de hedefimiz varımızla, yoğumuzla mücadele edip, çalışarak 1 Milletvekili kazanabilmek olacak. Biz 30 Yıldır Nevşehir’den bir Milletvekili çıkaramamanın acısını çekiyoruz” dedi.