Belde de bir kahvehane de partilileriyle bir araya gelen İl Başkanı Ahmet Göktaş ve Merkez ilçe başkanı Hakim Demirci ile partili yöneticiler bir süre görevlerinden istifa eden Merkez ilçe yönetiminin ardından belde başkanlığı görevinden istifa eden eski belde başkanı ile görüştü.

Kaymaklı beldesinde yaşanan son ekonomik sıkıntıların ardından Cumhuriyet Halk Partisine büyük bir ilginin bulunduğuna dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Göktaş, belde teşkilatındaki sorunların çözümünün ardından bu belde de güçlü bir teşkilatlanma çalışması içerisine girileceğini belirtti.

Yapılan görüşmelerin ardından eski belde başkanının istifası kabul edilirken, belde yönetiminden bir isim geçici olarak bu göreve getirildi. Ve en kısa sürede belirlenen yeni ve genç bir ismin belde başkanlığı görevini üstlenmesi kararına varıldı.

Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe başkanı Hakim Demirci ise, Merkez ilçe başkanı olarak merkez ilçeye bağlı beldelerin karşı karşıya kaldıkları sorunların çözümü adına gece gündüz çalışacaklarına değindi.
Haber:Ali Çamur