CHP Derinkuyu seçim bürosu açılışına, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, CHP Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Nihat Çiçek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Derinkuyu seçim bürosu açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Zeki Şener Taşkesen, ‘’ İlçemizde bugün 30 Mart 2014 seçimlerinin startını vermek için toplanmış bulunuyoruz. Seçim büromuzun açılışına katılan başta Nevşehir İl Başkanımız Mehmet Değirmenci’ye Niğde Milletvekilimiz Doğan Şafak’a ve tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart 2014 akşamında da bu şekilde hep birlikte bir araya gelir belediye başkanlığı seçimlerini kazanmamızı kutlarız’’ dedi.

CHP Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Nihat Çiçek burada yaptığı konuşmada 30 Mart 2014 seçimleri akşamında Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi. Çiçek, ‘’ Bugün burada seçim startımızı vermek ve seçim büromuzu açmak için toplanmış bulunuyoruz. Niğde Milletvekilimiz Doğan Şafak’a, İl Başkanımız Mehmet Değirmenci’ye bizler ile birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Seçim startımızı bugün itibarıyla vermiş bulunuyoruz. Derinkuyu ilçemizi köy görünümlü ilçeden modern bir ilçeye kavuşturmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Her şey modern ve yaşanılabilir bir Derinkuyu için olacaktır. Seçim büromuzun açılışına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’ dedi.

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ise burada sizler ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum derken şunları söyledi. ‘’ Bugün Derinkuyu ilçemizde 30 Mart 2014 seçimlerinin startını vermek için toplanmış bulunuyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinde Derinkuyu ilçemizi inşallah CHP’ye kazandıracağız. Bu önümüzde yapılacak olan seçimler bizler ve sizler için çok önemli. Derinkuyulu hemşerilerimiz sandıkta doğru karar vererek CHP Belediye Başkan adayımız Nihat Çiçek’e oylarını kullanacaklardır. 30 Mart 2014 seçimleri başta ülkemiz olmak üzere Derinkuyu ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’

CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci ise, ‘’ 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde Ürgüp, Avanos ilçelerimizde seçim bürolarımızı açtık. Bugün de burada Derinkuyu seçim büromuzu açmak için toplanmış bulunuyoruz. Ben inanıyorum ki Derinkuyu Belediye Başkanlığı seçimlerini sizlerin de vereceği destekler ile çok rahat kazanacağız. Derinkuyu ilçemizde açmış olduğumuz seçim büromuz hayırlı olsun diliyorum’’ diye konuştu.

CHP Derinkuyu seçim bürosu açılışını CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Nihat Çiçek birlikte yaptılar. Seçim bürosu açılışından sonra ise açılışa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.