NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde Partinin daha geniş kesimlere ulaşması, gençlerin partiye olan ilgilerinin artırılması ve partiye katılımlarının sağlanması amacıyla düzenlenen eğitici eğitimi programı sürüyor.

Ürgüp ilçesinde düzenlenen Programın istişare toplantısına CHP İl Başkanı Kamil Gülmez’in yanı sıra, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, CHP Nevşehir Milletvekili aday adaylarından Hakim Demirci ile Mehmet Değirmenci, Ürgüp ilçe Başkanı Bekir Demir, Parti yöneticileri ile Partililer katıldı.

CHP Eski Merkez ilçe başkanı ve Milletvekili aday adayı Hakim Demirci ile birlikte Müjgan Göktaş, Semasi Yücel, Kadriye Değirmenci ve Nejla Açıkgöz’ün bir grup oluşturarak başladıkları programla ilgili şu ana kadar yapılanların yanı sıra bundan sonraki süreçte yapılması planlanan çalışmaların ele alındığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

Toplantıda söz alan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, bu çalışmaların her zaman destekçisi olacaklarına dikkat çekerken, CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, Nevşehir’de Cumhuriyet Halk Partisinin Partiye gönül vermiş gençlerinde örgütlenerek daha güçlü bir hale geleceğine inandıklarını belirtti.