Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnceyi ziyaret etti.

Avanos Belediyesine gelerek, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’yi ziyaret eden Karakaş’a Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Osman Fahri Ertik, Mehmet Seyhan Duru, Fülya Gülşen Altınsoy, Nevşehir CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Avanos CHP ilçe Başkanı Alper İbaş, Nevşehir CHP İl Genel Meclis Üyesi Tayfun Ceyhan, Avanos Belediyesi Meclis Üyeleri Abbas Tatlısu, Cemil Orman ve partililer eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş ziyarette; Türkiye siyaseti ve içerisinde bulunduğumuz sürece ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bu ülkede huzuru ve barışı tesis edecek, insanlarımızı daha özgür ve onursal bir hayatı sağlamak üzere çalışıyor ve bunları gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla paylaşıyoruz dedi.

Belediye Başkanımız İsmet İnce ve Avanos CHP ilçe Başkanı Alper İbaş, Nevşehir ve Avanos’taki vatandaşların dile getirdiği düşünceleri ve kendi izlenimlerini heyetle paylaştı.

Avanos Belediyesi ziyaretinin ardından, ilçedeki turizm işletmeleri ile çanak ve çömlekçiler ile görüşen grup daha sonra Özkonak’a geçerek çalışmalarını sürdürdü.