Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP Nevşehir İl Saymanı İsmet Yağmur Nevşehir de gündemin adresi FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundular...

Ziyarette www.fibhaber.com 'un Nevşehir ve bölgenin Siyasi gündemini ve nabzını tuttuğunu ifade eden Başkan Gülmez FİB Haber Merkezi Yönetimini başarılı çalışmaları için tebrik etti.

Erken seçime hazır olduklarını belirten 
CHP Nevşehir İl Başkanı Gülmez, “İlk göreve geldiğimde seçim startını vermiştim. Bizim erken seçim gibi bir korkumuz yok. Çalışmalarımıza start verdik ve erken seçime bomba gibi hazırız. Biz kendimize geldik ve öz eleştirimizi yaptık. Nerede doğru, nerede yanlış yaptığımızı tespit ettik. Davasına inanmış Bu kadro daha da genişleyerek seçime hazır. Nevşehir olarak CHP olarak bizim bir korku ve kaygımız yok. Bekleyip göreceğiz” dedi.

CHP NEVŞEHİR'DE SEÇİM STARTI VERDİ

Koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından erken seçime giden partiler seçim çalışmalarına başladı.

TEŞKİLAT OLARAK HAZIRIZ

CHP Nevşehir teşkilatı olarak da sürekli siyasi prensibimiz bir seçim bittiğinde diğer seçime hazırlanmak noktasındadır. Bu konuda teşkilat olarak sürece hazırız. İnşallah milletimiz gözler önünde yaşananları değerlendirmektedir. Önümüzdeki seçimde en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.”

Koolisyon için samimiyetten uzak bir sürecin yaşandığını ifade eden Başkan Gülmez, Ama biz bütün samimiyetimizle iktidarı kurmaya, Türkiye'nin ekonomik anlamda ciddi sıkıntıları var. Bunlara çözüm önerileri bulmaya, demokratik anlamda toplumsal barış anlamında sıkıntıları var bunlara çözüm önerileri bulmaya. Eğitim konusunda ki sıkıntıların çözülmesi için geleni yapmak için mücadele ederken sadece ben başkan olayım başka ne olursa olsun bu ülkede. Gezi sürecinde yaşadığımız gibi benden olmayanların başına ne gelirse gelsin, gerekirse ölsünler diyen bir bakış açısı hükümetinde kurulmasına izin vermedi. Başbakana da üzülüyorum. Çünkü bir etkisi yok. Orada oturuyor.  Ama ortada başbakan yok çünkü hiç bir yerde irade koyamıyor ortaya. Yine bir tarihi misyonla özellikle Ortadoğu'da ki barışın sağlana bilmesi için, Türkiye'de askerlerimizin, polislerimizin ölmemesi için bize tarihi bir görev düşüyor. Hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz.Şuna canı gönülden inanaıyorum ki, 1 Kasımda hem Nevşehir'imiz de hem de Türkiye'de artık bir şeyleri değiştireceğiz. Burada da bu güç bu enerji, teşkilatımızda bu irade halkımızda var.