CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez'in organizesi ile 81 il başkanı, Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan Kartal Otel'de biraraya gelerek illerinin ve ülkenin gündemini değerlendirecek, çözüm önerilerinde bulunacak.

Ayrıca CHP Nevşehir il başkanlığı tarafından konuklarına yönelik balon turu ve Kapadokya bölge gezisinin de içerisinde bulunduğu yoğun bir programda hazırlandı. Konuklar, 16 Ağustos 2016 Salı günü yapılacak ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Hacı Bektaş Veli şenliklerine katıldıktan sonra şehrimizden ayrılacak.
Toplantıya ilişkin bilgi veren CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP İl Başkanları, Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinin de katılımı ile birlikte illerin ve ülkenin durumu ile ilgili Gülşehir Kartal Otel'de geniş kapsamlı bir toplantı yapılacağını açıkladı.   
 13- 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacak olan toplantıda ülke gündemine dair değerlendirmelerin yanı sıra il başkanlarının illeri ile ilgili sorunları ve yapılmasını bekledikleri işleri de gündeme getireceklerini anlattı.
Gülmez, ayrıca katılan konuklarına yönelik olarak balon turu ve Kapadokya bölge gezisi de düzenleyeceklerini de kaydetti.