NEVŞEHİR(MHA) 30 Yıla yakın bir süredir Nevşehir’den Milletvekili çıkaramayan Cumhuriyet Halk Partisinde en az bir milletvekili çıkarabilmenin ince hesapları yapılıyor.

H. Bülent Tekiner’in ilk sırada, Dr. Cuma Yorgancı’nın ikinci sırada, Mehmet Değirmenci’nin ise üçüncü sırada yer aldığı CHP Nevşehir Milletvekili aday sıralaması ile 7 Haziran seçimlerine hazırlanacak olan Cumhuriyet Halk Partisinde özellikle ilk sırayı adayı Bülent Tekiner’in daha önceki dönemden de gelen tecrübesiyle birlikte bu dönem seçime daha iyi bir hazırlık süreci için hazırlandığı gözleniyor.

Parti genel merkezi yönetimi ile de istişarelerde bulunan ve seçim sürecinde etkin bir tanıtım ve Propaganda çalışması yapmayı planlayan CHP Nevşehir Milletvekili adayı H. Bülent Tekiner’in 29 Mart tarihinde gerçekleştirilen ön seçimin ardından Ankara’da hazırlıklarını sürdürdüğü gözleniyor.

Önümüzdeki hafta başından itibaren diğer adaylar Cuma Yorgancı ve Mehmet Değirmenci ile birlikte sahaya inmeye hazırlanan Bülent Tekiner’in sempatik kişiliğine de güvendiği gözleniyor.