CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven Şehit Er Emre Yıldırım Ailesine Taziye Ziyaretlerinde bulundular.

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven ise, Nevşehir'in sorunlarını yakından takip ettiğini belirterek bu sorunların meclise taşınması yönünde çaba harcadıklarını söyledi. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını ve partisinin tüm Ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de iyi bir sonuç yakalamak istediğini ifade eden Güven, "Bu amaçla Nevşehir'de parti yöneticilerimiz ile sürekli diyalog halindeyiz. Yerel seçimler için yol haritamızı çizerek Nevşehir bölgemizde çalışmalara başlattığını açıkladı.

 

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından Nevşehirli şehidimiz Emre Yıldırım(30)'ın, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesi Paşalı köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından Nevşehirli şehit Emre Yıldırım’ın Anne Gülseren ve baba Nuri Yıldırım, CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven,Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş ve çok sayıda partililer tarafında taziyede bulunan kalabalığın karşısında  gözyaşlarını tutamadı. Şehit Anne Gülseren ve baba Nuri Yıldırım

Acemilik eğitimini 19 gün boyunca Samsun'da aldığı ve 5 gün önce de usta birliği olarak Afyonkarahisar'daki birliğine katıldığını belirterek CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven’den 5 gün usta birliğine katlan şehit oğluna askeri mühimmat deposunda sorumluluk ve uzmanlık olan yerde neden 5 günlük bir askere böylesine zor görev verildiğine bir anlam veremedikleri için bu konunun takipçileri olunmasını göz yaşlarıyla istemesi taziyeye gelenlerde duygulu anlar yaşatması üzerini Milletvekili Güven bu konu özerine Başta CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bizzat takip ettiğini vurguladı.

Naci İŞLER/NEVŞEHİR