Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir’de Hacı Bektaş-ı Veli kutlamalarına katılmak üzere geldiği Hacıbektaş’ın ardından da Gülşehir ilçemize geldi.

 

49. Ulusal 23. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bu güzel toprakları bir kardeşlik coğrafyasına dönüştüren, kardeşliği ise bir yaşam biçimine çeviren bu güzelliğin kaynağı elbette ki aşktır. Bu toprakların mayası, aşkla yoğrulmuştur" şeklinde konuştu. 

'Ara, bul' diyor hünkâr. Arayıp, bulacağız. Referansımız bellidir. Yunus'umuz, Mevlana'mız, Hacı Bektaş-ı Veli'miz, manevi kutup yıldızlarımız olarak yönümüzü gösteriyorlar bize. Yeter ki görmesini bilelim, yeter ki, bakmasını bilelim, yeter ki aramasını bilelim" şeklinde konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu Hacıbektaş ziyaretinin ardından ilçemize geldi.

Kılıçdaroğlu, öncelikle Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün ilçemizde kiralayarak restore ettiği Kepez Oteli ziyaret etti.  Ardından Gülşehir CHP İlçe Başkanlığına gelen Kılıçdaroğlu Gülşehir halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. CHP ilçe binasında bir süre ilçe başkanı İmdat Kayaharman ve partililer ile sohbet ettikten sonra Gülşehir’den ayrıldı.