NEVŞEHİR(MHA) Ne teşkilatlarının, ne adayının özellikle il merkezinde seçim çalışmaları kamuoyuna yansımayan Cumhuriyet Halk Partisinde Parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilimize gelip gelmeyeceği de belirsizliğini koruyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz günlerdeki Nevşehir ziyaretinin ardından, Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programı nedeniyle ilimize gelmeyeceği kesinleşti. Başbakanın yerine genel başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş ve iki bakanının ilimize geleceği belirtildi.

Nevşehir merkezinde belediye başkan adayı çıkaran siyasi partilerden olan Saadet Partisi genel başkanı Mustafa Kamalak’ın da büyük bir olasılıkla Mart ayının ilk günlerinde ilimize geleceği ifade edildi.

Bütün bu gelişmelere karşın seçim süreci boyunca ilçelerdeki seçim büroları açılışları dışında pek ortalarda görünmeyen CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci ile Merkez belediye başkan adayı Serkan Sağlamer’in genel başkanının seçim gezilerinde Nevşehir programının bulunup bulunmadığı konusuna dair tek bir ifadede bulunmamaları da dikkat çekiyor.Fakat Fİ Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilee göre,tarih kesinleşmemiş olsada CHP lideri Kılıçdaroğlu Nevşehir e geleceği belirtildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir e Gelecek mi?

Kılıçdaroğlu hangi ile gidecek hangi ile gitmeyecek?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise mitinglerin ilkini Şubat ayının son günü Eskişehir'de yapacak.


KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DEN START VERECEK


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise mitinglerin ilkini Şubat ayının son günü Eskişehir'de yapacak. Hem Başbakan Erdoğan hem de Kılıçdaroğlu yerel seçimlere çok kısa bir süre kalmasından dolayı günde 2 ya da 3 şehre gidecek.


KILIÇDAROĞLU DA 15 İLE GİDEMEYECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da yerel seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa, Batman, Siirt, Hakkari, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Ardahan, Muş, Van, Mardin, ve Şırnak'a gidemeyecek.