CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafta sonu Nevşehir'de düzenlediği mitinginde topladığı büyük kalabalıkla yüzlerin güldüğü CHP Nevşehir'de 7 haziran Genel seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam eden CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner Kozaklı ilçesinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.


"CHP Nevşehir'de Yüzler Gülüyor"


CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, Nevşehir'in termal kaplıcalarıyla ünlü şifa kapısı Kozaklı ilçesinde esnafı tek tek dolaşarak dertlerini dinledi.

Tekiner, 7 Haziran seçimleri için vatandaşın desteğini isterken yapacakları projeleri ve CHP’nin çalışmalarını vatandaşa anlattı. Bülent Tekiner, "Seçimlerde iktidara CHP geldiğinde vatandaşlarımızın rahat edeceğini hatırlatarak “Biz gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Artık insanlarımız ihtiyaçları olan, hak ettikleri gibi CHP iktidarı ile rahat bir nefes alacaklar” dedi. 

Tekiner: “Emeklilerin Yüzü CHP İktidarıyla Gülecek"

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, işçi ve emeklilerle görüşerek parti politikalarını anlatan CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner, “CHP iktidarı ile birlikte emeklilerin yüzleri gülecektir. Bugüne kadar hep sıkıntı içinda yaşayan ve ay sonunu getiremeyen emeklilerimiz, iktidarımızla birlikte yılda iki maaş ikramiye alacaklar.
Emeklilerimizin partimiz için ayrı bir değeri var. Çünkü onlar bu ülkenin tüm yükünü yıllarca çekmişler, torunlarına güzel bir ülke bırakmak için çalışmışlar ama emeklilikleriyle birlikte hayal kırıklığına uğramışlardır" dedi.
Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun bunu çok iyi gördüğünü ve ilk olarak emeklilerin durumunu düzeltmek için gerekli çalışmayı yaptığını belirten Tekiner, "Emekli büyüklerimizin hakkı bizim iktidarımızla birlikte teslim edilecektir" diye konuştu.

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber Sitesi

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...