CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş’ın Nevşehir teşkilatını, Avanos ve Özkonak’ı ziyaretlerinin ardından bu kez hafta sonunda CHP MYK Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar Nevşehir’e geldi.

Sağlar ile birlikte İstanbul milletvekili Zeki Şen de Nevşehir'de 2 gün süren seçim çalışmalarına katıldı.

 

18 Ekim Pazar günü Avanos'ta gerçekleştirilen seçim çalışmasında CHP Nevşehir Milletvekili adayları Fahri Ertik, Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Gülşen Altınsoy, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İl Genel Meclisi üyesi Tayfun Ceyhan, Avanos İlçe Başkanı Alper İbaş ve partililer de bulundu.

Sağlar ziyaret esnasında esnaf ziyaretinde de bulunarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Sağlar'a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Eski Kültür Bakanı CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar Derinkuyu İlçesinde halka hitap etti.

 CHP’Lİ FİKRİ SAĞLAR DERİNKUYU’DA HALKA HİTAP ETTİ

1 Kasım tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar seçim çalışmaları için Derinkuyu ilçesine geldi. Esnafları gezen Fikri Sağlar vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Daha sonra Parti otobüsünde halka hitap eden Sağlar konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti ve MHP’yi eleştirdi. Sağlar yaptığı konuşmada, “Niye seçime gidiyoruz biliyor musunuz? Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim istediği için seçime gidiyoruz. 7 Haziran seçimlerinden önce her tarafı dolaşıyordu ama şimdi hiçbir yere gidemiyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzünü kimse görmek istemiyor. İnsanlar yeter artık diyor; yeter artık. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştirisini sürdüren Sağlar, “Dünyansın hiçbir yerinde örtülü ödenekten para harcatmazlar. Örtülü ödenekten bir yıl içinde 7.800 milyar lira para harcamış” dedi. Sağlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de seçim biter bitmez erken seçim isteğini hatırlatarak, “Recep Tayyip Erdoğan’ın yandaşı Devlet Bahçeli her şeye hayır diyerek kendisine destek veriyor.”

Geçtiğimiz haftalarda Ankara’da meydana gelen kanlı patlamaya da değinen Sağlar, “Bu ülkede kan akmaz dediler barışa kan akıttılar. O mitinge de kara atmak istiyorlar. Orada başka bir şey var diyorlar. İnsanlar şimdi Ankara’da miting yapmaya korkuyorlar. Bu ülkede AKP ne kadar suçlu ise MHP de o kadar suçludur. Barışın olmadığı yerde insanlık olmaz Ekonomi olmaz. Biz onun için önce Türkiye diyoruz. Önce Türkiye diyenler CHP’ye oy vermeliler” dedi.

 

Derinkuyu’daki konuşmalarda İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Nevşehir Milletvekili Adayları Osman Fahri Ertik, Fulya Gülşen Altınsoy ve Mehmet Seyhan Duru’da birer konuşma yaptılar.

 

Derinkuyu İlçesindeki CHP seçim çalışmalarına CHP Milletvekilleri Fikri Sağlar, Ali Özcan, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 12 Eylül öncesi CHP Gençlik Kolları Başkanları, İstanbul Şile eski CHP ilçe Başkanı, Derinkuyu CHP İlçe Başkanı Zeki Şener Taşkesen, Derinkuyu eski Belediye Başkanı Sadi Güven’de katıldılar.

Osman Aytekin