Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir 3. sıra milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy'a, Nevşehirli bayanlardan destek geldi. 

1 Kasım erken genel seçim çalışmalalrına tüm hızıyla devam eden 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir 3. sıra milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy, bu kapsamda bugün 2000 Evler Mahallesinde ev ve esnaf ziyaretleri ile semt pazarında vatandaşlarla buluşarak seçimler için destek istedi.

CHP'li Milletvekili Adayı Altınsoy kendisine özellikle bayan seçmenlerin gösterdiği yakın ilgi ve destekleri kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

Altınsoy,Türkiye'de laik ve demokratik bir yaşantıya özlem duyulduğunu belirtti. 

Altınsoy,  "AK Parti iktidarı dönemiyle 12 yıldır Hiç de hak etmediğimiz tabloyla karşı karşıya kaldık. Ekonomik, sosyal ve siyasal olarak kötü duruma gelindi. Aklımıza gelmeyen, ulusal çıkarlarımızla bağdaşmayan, Cumhuriyet'in temel değerleri ile örtüşmeyen bir tablo var. Güneydoğu'da terör can almaya devam ediyor.

Hükümet özellikle Kuzey Irak konusunda ABD'ye bağımlı bir tablo izliyor. Bu tavrı üzüntüyle izliyoruz. Tüpraş ve Telekom gibi altın değerinde temel varlıklarımız özelleştirildi. Tüm bu olanlardan rahatsızlık duyuyoruz" dedi.

Tam bağımsız bir Türkiye'den yana olduklarını anlatan Altınsoy, şöyle konuştu: "Bu seçimlerde bu yapıyı benimseyen, tam bağımsız, özgür, laik ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı bir platformun Türkiye'nin yarınlarını aydınlatacağına inanıyoruz. Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi bugün de CHP'nin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirerek yarınları aydınlatmak için sonuna kadar mücadele edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" 

CHP'li Altınsay seçilmeleri halinde Nevşehir'e en güzel şekilde hizmet vereceğini söylediler.