Türkiye 2015 yılında hayati önemde bir seçime gidiyor. CHP yönetimi de hem teşkilatları daha erken yenileyebilmek hem de aday adaylarının çalışmasına olanak sağlamak için 81 ile genelge gönderdi ve milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticilerinin 25 Aralık 2014 tarihine kadar istifalarını sunmalarını istedi. 

Bu kapsamda CHP teşkilatlarında istifa furyası yaşandı. Partililer vekil adayı olabilmek için genel merkezde son ana kadar kulis çalışması yürütürken, olur alanlar görevlerinden bir bir istifa etti. Başta İstanbul , İzmir, Ankara ve Adana olmak üzere Nevşehir'le birlikte birçok il başkanı vekil olabilmek için görevini bıraktı.

 CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci, 2015 yılında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmak üzere partideki görevinden 25 Aralık itibariyle istifa etti. İstifasına ilişkin Dilekçeyi PArti merkezine fakslayan Değirmenci önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısıyla İStifa ve Milletvekilliği Aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci istifa etti.

 Yaklaşık 1 yıldır Nevşehir CHP İl Başkanlığı görevini sürdüren, Mehmet Değirmenci görevinden istifa etti. Değirmenci yaptığı açıklamada; ” 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağım için partimdeki görevimden istifa ediyorum.” dedi.


Değirmencinin önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

2015 genel seçim sonuçları bu sayfada olacak !