CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Ahmet Göktaş, "En büyük acı, Mehmetçiklerin şehit olmasının yüreklerimizi dağlayan acısıdır. En büyük acı evlat acısıdır" dedi.

       En büyük acının evlat acısı olduğunu belirten CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, mesajında şunları kaydetti:

 

      CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş,, Afyon karahisar'da meydana gelen patlama sonrası 25 askerin şehit olması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada,şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dileyerek, "Şehitlerimizin aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türkiye'ye başsağlığı diyorum" dedi.

 

     Bugün Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere ülkenin birçok yerinde sıkıntılı günler ve olaylar yaşandığına dikkat çeken Göktaş,"En büyük acı Mehmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 25 Mehmetçik Afyonkarahisar'daki patlamada şehit oldu . Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor. Bu büyük acıyla yüreklerimizi dağlayan şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa,şehitlerimizin aileleriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize, Türkiye'ye başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum."

      Son günlerde gelen şehit haberleriyle yaşanan acıların son bulması, akan kanın durması ve Türkiye'nin barış ve kardeşlik ortamına kavuşması temennisinde bulundu.