CHP Nevşehir’de gerçekleşen bayramlaşma programında Parti binasındaki Bayramlaşma törenine,Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ,Nevşehir Cumhuriyet Halk Parti Başkanı Ahmet Göktaş,Merkez ilçe Başkanı Şamasi Yücel,yönetim kurul üyeleri,İlçe  ve Belde Başkanların yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.

Nevşehir CHP İl Başkanı Ahmet Göktaş , tüm partililerin bayramını kutlayarak törene katılanlara teşekkür etti. Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Göktaş, "Ramazan Bayramının biraz buruk yaşıyoruz. Silivri'de yaşananlardan dolayı içimiz buruk, kalbimiz kırık. Gücümüzü arttırmalıyız ve önümüzdeki yerel seçimlerde il,ilçelere ve Beldelerinde  CHP'nin Altı Oklu Bayrağını dikmeliyiz" sözlerin devamında Allah'a sonsuz şükürler olsun. Ramazan Bayramı bereketiyle bolluğuyla tüm insanlık için hayırlara vesile olsun" dedi. 
Başkan Göktaş saygı ve sevgi sunarak başladığı konuşmasında Türkiye'yi kaybetmeye tahammülümüz olamaz. Yerel seçimler var olma veya yok olma mücadelesi. Kurtuluş Savaşı'nı nasıl başardıysak bu mücadeleyi de başaracağız" ifadelerine yer verdi. bayramlaşamaya katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti.