18 Nisan tarihinde Nevşehir iline gelerek sivil toplum örgütleri ile bir toplantı gerçekleştiren Akik İnsanlar heyetine, "Biz kurtuluş savaşında bu ilin dört kapısından kınalı kuzular gönderdik, şimdi bizi teröristlerle barışa ikna etmek için bu ilin kapısından akil adamlar geliyor. Çözüm bu değil" diyerek Türkiye'nin gündemine oturan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a bir destek de Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Teşkilatı'ndan geldi.

 

CHP Nevşehir Teşkilat Başkanı GÖKTAŞ ve beraberindeki parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette konuşan Göktaş; "Sizleri ziyaret etmekten gurur duyuyorum. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne, Misak-ı Milli sınırlarımıza bağlılığınızı, anayasamızın değiştirilemez ilkelerine ve Ulu Önder Atatürk'e karşı samimi duygularınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Mustafa Uğur'un tepkisi, 'bu iş olmazsa kan dökülecek' diyenlere en büyük cevaplardan birisi olmuştur." dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Mustafa Uğur ise; "Üzerinde yaşadığımız ve şehit kanları ile sulanmış bu topraklarda yaşamanın karşılığında bizim yaptıklarımız ve gösterdiğimiz tepkiler  bir şey değil, ülkemiz şu günlerde bölünme riskine karşı büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Burada en büyük görev ise yine vatan sevdalılarına düşmektedir. Bizler uyumayacağız, her zamankinden çok çalışacağız, üreteceğiz ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.