Ziyarette  Başkan Kamil Gülmez ile birlikte CHP Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Aydoğan, İsmet Yağmur ve Mustafa Dirikoç'ta hazır bulundu.

"Yeni heyetimizle, yeni anlayışla yaşadığımız yere katkı sağlamak için görev başındayız" diyen Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, burada yaptığı açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisinde tek hedef 2019 yılındaki seçimlerde partinin tek başına iktidar olabilmesi. Tüm Parti teşkilatlarının, genel merkez ve Parti meclisinin 2019 yılında Partinin tek başına iktidar olabilmesi için çaba sarf etmesi gerektiğinin altını çizdi.

1 Kasım Seçimlerinden sonrada yoğun bir proğram içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Gülmez, CHP çatısı altında milleti için çalışan insanlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, planlarını şöyle anlattı: “Çalışmayı arzulayan, çalışmak için can atan insanlar ile çalışmak istiyoruz. CHP olarak tek amacımız iktidar olmak. Çünkü AKP iktidarı ile ülke korku imparatorluğuna doğru gidiyor, bu süreci yıkacak olan ise CHP’dir.” dedi.

Gülmez sözlerini “Yeni heyetimizle, yeni heyecanla Nevşehir’e hizmet etmek için yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız yere katkı sağlamayı, amaçlıyoruz. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur” diyerek tamamladı.

    CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez  ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.