CHP Nevşehir Merkez ilçe kongresi 21 Ocak 2017 tarihinde yeniden yapılacak. CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkan Adayı Taylan Şimşek'in yaptığı başvurusu üzerine CHP Nevşehir Merkez İlçe Kongresi’ni incelemeye alan İlçe Seçim Kurulu, USUL hataları sonucu seçimleri iptal etti. 

CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkan Adayı Taylan Şimşek konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti;
CHP’li olmak, ‘Cumhuriyetin kurucusu, demokrasinin önderi olmak’ demektir. Oysaki demokrasinin sac ayaklarından biri olan adil seçme ve seçilme hakkı 07 – 08 EKİM 2017 tarihinde olan merkez ilçe delegasyon seçimine kadar adil bir şekilde hukuka ve demokrasiye uygun bir şekilde tekamül ediyordu.

Bu seçim sonuçları doğrultusunda 10 aralık 2017 tarihinde merkez ilçe başkanlığı seçimi yapılması gereken Usul, Esas ,Ahlak ve Demokrasi çerçevesinde hazırlanıp yapılacağını düşünürken KOLTUK AŞKI KOLTUKLARI SARSINTIDA OLAN DİĞER YÖNETİCİLERİNDE çabaları sonucu usul yasa adalet ve demokrasiden yoksun bir ilçe başkanlığı seçimi cereyan etmiştir.
 
Delege seçimlerinde delege olan kişilerin ilçe seçim kuruluna bildirilmeyip oy kullanmalarına engel olmaları yıllarca yöneticilik yapan kişilerin kendilerine makam edinen ve o koltuğun Sıcaklığını hissedip çalışmayan sadece bir istirahat hane dinlenme yeri olarak parti merkezini gören yöneticiler Partimizin Tüzüğünden bir haber oy pusulaları düzenlemeleri sonucu usul yönünden yaptıkları hatalar topluluğu sebebi ile İlçe Seçim kuruluna yaptığımız USUL hataları sonucu CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimi İlçe teşkilatının tekrar belirlenmesi yönünde İPTAL edilmiş olup; seçim 21/Ocak/2017 tarihinde yeniden yapılmasına karar verilmiştir.
 
KOLTUK SEVDASINI KOLTUK MAKAM MEVKİİ AŞKI BU DENLİ SICAK VE KUVVETLİ Kİ demokrasinin adaletin hukukun kalesinde bulunan yöneticiler gerek delegasyon hilelerine baş vurarak başarısızlıklarını hile aldatma yanıltma metotları ve işlemleri sonucu KOLTUK aşkları uğruna bu yollara müracaat ederek başarılı olduklarını düşünmektedirler.

USUL hatası yönünden İlçe seçim kuruluna müracaat ettik bu usulsüzlükleri kararla da tescilledik.
Anayasamızın 67 md. İle de güvence altına alınan seçme seçilme hakkına engel olan gasp eden bunu engelleyen parti yöneticileri hakkında adli soruşturma ve yargı sürecide başlatılmış bulunmaktadır. Bu husus hakkında da sonuçlandığı takdirde sizlerle paylaşılacaktır.
DURUM BÖYLE OLUNCA François Fenelon şu sözu tam uygun düşmektedir “Mevki sahibi değildir diye kaygılanmasın kişi, o mevkiye layık olabilmek için çalışsın. Şan ve şöhret sahibi değildir diye üzülmesin kişi, bunları hak edebilmek için çabalasın” . Adaletten bir haber hukuktan bir haber olan yöneticiler bu şekilde hareketler sonucu BİR BAŞARI DEĞİL BAŞARISIZLIK AHLAKSIZLIK ÖRNEĞİ Bİ HAKKIN GASP EDİLMESİ ENGEL OLUNMASI şeklinde davranmışlardır. HANGİ CÜRET HANGİ DURUM HANGİ AŞK VE SAVDA BU YOLLARA baş vurmalarına sebep oldu; MERAKLA BEKLEMEKTEYİM