CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayları için Derinkuyu İlçesinde tanıtım toplantısı düzenlendi.

Derinkuyu Düğün Salonunda yapılan tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Derinkuyu İlçe Başkanı Zeki Şener Taşkesen ve CHP Milletvekili Aday Adayları  Bülent Tekiner, Fahri Ertik,Hakim Demirci, Cuma Yorgancı, Mehmet Değirmenci, Seyhan Duru ve partililer katıldı.

Milletvekili tanıtım toplantısı saygı duruşu ile başladı ve ardından İstiklal Marşı okundu. 

 

CHP İLÇE BAŞKANI ZEKİ ŞENER TAŞKESEN “ÜLKEMİZ AKP İKTİDARI TARAFINDAN YOKSULLAŞTIRILMIŞTIR”

Kürsüye açış konuşmasını yapan CHP Derinkuyu İlçe Başkanı Zeki Şener Taşkesen, “Bilindiği üzere 7 Haziran’da genel seçimler yapılacaktır. Son yılların  siyasal sürecine ve kanayan  yaramız olan terörün  aşama geçirdiği bu sürece  baktığımızda  CHP’nin toplumsal kaygılarımızda söylediği her sözün ve uyarısının  ne kadar yerinde olduğu aşikardır.

     Ülkemiz AKP iktidarı tarafından yoksullaştırılmıştır. Cumhuriyetimizin kurumları sinsice aşama aşama kuşatılmıştır. Kurumsal varlıklar AKP yandaşlarına peşkeş çekilmiştir” dedi.

Daha sonra kürsüye CHP İl Başkanı Kamil Gülmez geldi. Gülmez konuşmasında yapılacak olan ön seçim hakkında bilgiler verdi. Gülmez, “Ön seçim çalışması CHP’nin sizlere verdiği bir değerdir. CHP’nin bu ön seçim kararı çok onurlu bir karardır.” dedi.

CUMA YORGANCI, “AP PARTİ TÜRKİYE’Yİ FEDERASYONA GÖTÜRÜYOR”

CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Cuma Yorgancı Ak Parti iktiadarına eleştiriler yönelttiği konuşmasında, “Ülkemiz her geçen gün uçuruma doğru sürüklendiği şu günlerde CHP’ye katıldım. Çağdaş Türkiye’nin geliştirilmesine katkıda bulunabilmek için aday adayı oldum. Ülkemiz bataklığa doğru çekilmektedir. Ak Parti’nin derdi Türkiye’yi federasyona götürmektir. Sevr anlaşması bugün başka şekilde getirilmeye çalışılmaktadır. Bunlar Ortadoğu ve ülkemizi parçalamak üzere çok büyük bir adım attılar” dedi.

MEHMET DEĞİRMENCİ,  “AMACIMIZ CHP’Yİ DAHA İYİ BİR DURUMA GETİRMEKTİR”

CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı eski İl Başkanı Mehmet Değirmenci, “CHP’yi ilçe ve il binasından sokaklara taşıdık.7 Haziranda da meclise taşıyacağız. Amacımız CHP’yi bundan sonra daha iyi bir duruma getirmektir. Bu ülkenin gerçek sorunları yolsuzluk, yoksulluk, işsizliktir. Bu iktidar12 yıl boyunca Cumhuriyetin bütün değerlerini yerle bir etti” dedi.

HAKİM DEMİRCİ, CHP HER DÖNEMDE VERDİĞİ SÖZÜ TUTMUŞTUR”

 CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Haki Demirci, CHP’nin seçim beyannamesindeki maddeler üzerinde açıklamalarda bulunarak, “CHP Her dönemde verdiği sözü tutmuştur. Çünkü CHP halkın partisidir. 12 Eylül cunta döneminde 1982 yılında Derinkuyu’ya sürgün edilmiş ve burada görev yapmıştım. Burada tanıdıklarımız var. Ön seçimde en iyi adayı seçeceğinize inanıyorum” dedi.

BÜLENT TEKİNER, “SİZLER ONURLU İNSANLARSINIZ”

CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Bülent Tekiner, “Sizler oylarınızı poşetlere kömürlere satmıyorsunuz. Sizler çok saygı değer onurlu insanlarsınız. Şu anda millette bir uyanış var yeter ki CHP’liler partisine sahip çıksınlar, sahip çıkalım. CHP’nin birinci sıra adayı olursam ben çok çalışmaya çok yorulmaya geliyorum. Hep beraber ilimizde milletvekili çıkaracağınız söz verelim” dedi.

FAHRİ ERTİK, KİM BU BAYRAĞI İYİ TAŞIRSA ONU SEÇELİM”

 CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fahri Ertik, “Seçimlerin ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile konuştum.Bizim Nevşehir’de erken seçim çalışması yapmamız gerekir, ön seçim çalışması yapmalıyız dedim. Nevşehir’de esnaflara konuşmalar yaptım, Cumhuriyete sahip çıkılması gerektiğini anlattım. Evvela ön seçimimizi doğru yapacağız. Bizi iyi tartacaksınız. Her birimizin ayrı ayrı özelliğimiz var. Kim bu bayrağı iyi taşırsa onu seçeceğiz” dedi.

SEYHAN DURU, “ÖN SEÇİM BİR TERCİHTİR”

Geçmiş yıllarda Avanos ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığı da yapan CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Seyhan Duru’da konuşmasında ön seçimin önemine değindi. Duru, “Hiçbir zaman halkımızdan kopuk yaşamadım. Sadece Avanos için particilik yapmadım. Ben dedim ki ön seçim olursa aday adayı olurum. Çok doğal olarak ön seçimde partililerle bir çalışma başlattık. Ön seçim daha doğru ve başarılı oluyor. Bir nevi ön seçim bir tercihtir. Denenmiş bir arkadaşınız olarak benim ne yaptığımı biliyorsunuz, beni tanıyorsunuz. Bizi adaletle vicdanınızla tartın” dedi.

Haber: Osman Aytekin