Acıgöl İlçe pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, ilçe halkının sağlık ve adalet hizmetlerinden yoksun bırakılarak mağdur edildiğini belirtti.

CHP Acıgöl İlçe Başkanı Halil Aytekin ve beraberindeki partililerle birlikte ilçeye gelen Bülent Tekiner, pazar yerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

ACIGÖL’Ü KADERİNE TERKETMİŞLER
İktidarın uyguladığı sosyal politikaların Acıgöl’ü uçurumun kenarına götürdüğünü ifade eden Tekiner, “Başlıca geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Acıgöl adeta kaderine terk edilmiş durumda. Adliyesi kapatılmış, yurttaşımız mağdur edilmiş. 2012 yılında yapımı için ihaleye çıkılacağı açıklanan E2 tipi Devlet Hastanesi için aradan üç yıl geçtikten seçim arifesinde yeni ihaleye çıkılıyor. Yurttaşlarımız bir hastalık durumunda 30 km yol yapmak zorunda kalıyorlar. Bu düzen böyle devam etmez, edemez.” diye konuştu.

AYRIŞTIRIYORLAR
Yurttaşlarla teker teker tokalaşarak projelerini anlatan Tekiner, iktidar partisinin toplumu kutuplaştırarak sorunları perdelemeye çalıştığını, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ise önerdiği sosyal demokrat politikalarla çözüm için hazır olduğunu vurguladı.