Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez ve Milletvekili Adayları Ankara’da bulunan Kozaklılar Derneğini ziyaret etti.
CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Milletvekili adayları Bülent Tekiner, Cuma yorgancı ve Mehmet Değirmenci dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı sonrasında Kozaklılar Derneğini ziyaret etti.  Ankara’da bulunan Kozaklılar Derneği tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Tekiner burada Nevşehir için yapacaklarını paylaştı. Tekiner burada yaptığı konuşmada Nevşehir’de 28 yıllık hasrete son vereceklerini kaydetti. Tekiner, ‘’ Sevgili hemşerilerim burada sizlerle olmaktan dolayı son derece mutluyum. Nevşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapacak çok işimiz var. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Nevşehir’de CHP’nin 28 yıllık özlemine sizlerin destekleriyle son vereceğimize inanıyorum’’ dedi.
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ise burada yaptığı konuşmada Nevşehir’de CHP’nin en az bir milletvekili çıkartacağını çabalarının iki milletvekili kazanmak olduğunu söyledi. Gülmez, ‘’ CHP Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen aday toplantımızın ardından bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizler inanıyoruz ki sizlerin destekleriyle Nevşehir’de seçimlerde büyük bir zafere imza atacağız’’ diye konuştu.
Ankara Kozaklılar Derneği ise CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner’e tam destek verdiklerini CHP’nin Nevşehir’de milletvekili çıkartacaklarına inandıklarını söylediler.