NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde kurban bayramı sonrasında hızlanan seçim çalışmaları İl Başkanı Kamil Gülmez’in koordinasyonunda seçimin yapılacağı 01 Kasım 2015 gününe kadar aralıksız sürecek.

Nevşehir’in siyasi açıdan en deneyimli isimlerinden biri olan Fahri Ertik’in, Avanos ilçesinde iki dönem belediye başkanlığı yaparak ilçeye önemli hizmetler kazandıran Mehmet Seyhan Duru’nun yanı sıra AKP ve MHP’ye nazaran Nevşehir’de Cumhuriyet Halk Partisinin bir bayan aday çıkmasını sağlayan Fulya Altınsoy’un teşkilatların ve Partililerin de desteğiyle erken seçime en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 7 Haziran seçimlerinde Partinin milletvekili adaylarına da teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisinin ülkenin gerçeklerini ve gereksinimlerini yakinen takip ettiğini ve sorunların üstesinden gelebilecek siyasi birikime de sahip bulunduğunu kaydeden CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, “01 Kasım erken seçimlerine tüm teşkilatlar olarak var gücümüzle çalışacağız. Milletvekili adaylarımızla omuz omuza 07 Haziran seçimlerinde aldığımız 26 bin oyun üzerine çıkarak ilimizden bir Milletvekili çıkarmak hedefimiz olacak” diye konuştu.