CHP Şehit Ailelerini Ziyaret Etti 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyet Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Çiftçi ve beraberindeki Şehit ve gazi yakınlarına geçtiğimiz günlerde Mardin’de elektrik akımına kapılarak Şehit olan askerimiz nedeniyle başsağlığı diledi.

Ziyaretin geçtiğimiz günlerde Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğinin Cumhuriyet Halk Partisini ziyaretinden dolayı aynı zamanda bir iadeyi ziyaret olduğunu belirten CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, “Günümüz şartlarında geçim derdi insanımızı o kadar yormuş ve içine hapis etmiş ki. Bugünlerde Şehidimize, gazimize ve bizi biz yapan değerlere sahip çıkmakta eskisi kadar refleks gösteremiyoruz. Bu güzel ülkemiz için hayatlarını göz kırpmadan veren şehitlerimize, bu uğurda yaralanıp gazi olan tüm gazilerimize Millet olarak büyük bir vefa borçluyuz” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski’nin de yer aldığı Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, dernek olarak ilimiz genelindeki Şehit ve gazi ailelerine yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de sundu.