Yeni bir yıla girdiğimiz bugünlerde, CHP Ürgüp ilçe teşkilatı da yeni bir adım attı ve Ürgüp halkının da yakından tanıdığı bir isim olan Bekir Demir yeni ilçe başkanı olarak görevlendirildi.

Mazbatasını alan yeni CHP Ürgüp ilçe Başkanı Bekir Demir, öncelikle herkesin yeni yılını kutladığını ifade ederek; yeni yılın ilçemize ve ülkemize huzur, barış ve sağlık getirmesini dilediğini ifade etti.

CHP gibi köklü ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin şekillenmesinde büyük payı olan bir partide aktif görev almaktan onur duyacağını söyleyen Demir, sözlerine şu şekilde devam etti:  “ Öncelikle bu değişimin tüm Ürgüp halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepimizin bildiği üzere önümüzde zorlu bir süreç olan 2015 yılı genel milletvekili seçimleri var. Biz CHP Ürgüp İlçe teşkilatı olarak güçlü bir şekilde hazırlıklarımıza başladık. İlk olarak, ilçe parti binamızı daha ferah ve merkezi bir yer olan Ürgüp- iş Bankasının üzerinde bulunan bir ofise taşıdık. (Tam adres aşağıda belirtilmiştir) Bununla beraber yeni bir yönetim kurulu kadrosu belirledik. Bu kadroyu belirlerken dikkat ettiğimiz hususlar; toplumun her kesimine hitap eden, halkla iç içe yaşayan ve halkın sorunlarından haberdar olan insanları tercih etmek oldu. Bununla beraber Ürgüplü kadınlarımızı da gözeterek listemizde yarı yarıya kadın üye belirledik. Temel hedefimiz, CHP’yi Ürgüp’te hak etmiş olduğu güçlü konumuna yeniden getirerek, hakla ve halkla beraber, toplumun isteklerini göz ardı etmeyen, her kesimi kucaklayan, güler yüzlü ve samimi politikalarla Ürgüp için en iyisini hedefleyen çalışmalar gerçekleştirmektir.” Şeklinde konuştu.

1969 yılı, Ürgüp doğumlu olan Bekir Demir, ilköğrenimini Ürgüp’te, ortaöğrenimini ise Ankara’da tamamladı. Ankara’da özel bir holdingde on yıl boyunca muhasebe müdür yardımcılığı ve koordinatörlük yaptı. Ürgüp’te bir yıl otel ön muhasebe müdürlüğü, bir yıl da plastik bir doğrama atölyesinde muhasebe müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılından bu yana turizmle ilgilenmekte, Ürgüp’te kafeterya işletmeciliği yapmakta ve bir kültür merkezi yönetim kurulunda görev almaktadır. İlgi alanları arasında siyaset, sosyal bilimler, medya, fotoğraf ve kitap vardır. Yaşamına Ürgüp’te devam etmektedir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yeni başkan, son olarak dileyen ve fikir alış-verişinde bulunmak isteyen herkesin yeni parti binalarını ziyaret ederek sıcak bir çay eşliğinde bu fikirlerini belirtebileceklerini sözlerine ekledi ve “iyi niyetli ve barışçıl politikalar amaçlıyoruz. Herkese kapımız açık.” şeklinde konuştu.

Ürgüp CHP Yeni Parti Bina Adresi:  İmran Mahallesi Kazım Karabekir Sokağı Kat:2 No:7 İş Bankası üstü ÜRGÜP

 

 

                   

CHP ÜRGÜP İLÇE TEŞKİLATI YÖNETİM LİSTESİ

 

İsim

Soyisim

Mesleği

 

Bekir

DEMİR

İŞLETMECİ

 

Bekir

AKSOY

EM.MİL.EĞT.ŞB.MD

 

Yusuf

KAYA

EMEKLİ ÖĞRETMEN

 

Emre

SUCU

İŞLETMECİ

 

Erkan

SEÇER

TURİZM REHBERİ

 

Mustafa

EROĞLU

TURİZM REHBERİ

 

Hasan Tahsin

GÜÇLÜ

SERBEST TİCARET

 

Ali

ÖZER

SERBEST TİCARET

 

Nazife

BAYKAL

EV HANIMI

 

Fatma

SAYGIN

EV HANIMI

 

Hülya

UZ

TERZİ

 

Demet

VADİ

PSİKOLOG DOKTOR

 

Erdem

TERZİOĞLU

TURİZMCİ

 

Mustafa

ÖZCAN

İŞLETMECİ

 

Yusuf

AR

MUHASEBECİ

 

Murat

ŞENGÜL

RESEPSİYONİST

 

Derya

ERSOY

EV HANIMI

 

Fulya Gülşen

ALTINSOY

İŞLETMECİ

 

Rahime

ZENGİN

EV HANIMI

 

Fuat

ÖZTÜRK

İŞLETMECİ

 

Reyhan

KAYA

EV HANIMI

 

Derya

TAŞÇI

SERBEST MESLEK

 

Serkan

UÇAR

İŞLETMECİ

 

Leman

TURNA

EV HANIMI