NEVŞEHİR(MHA) Haziran ayındaki genel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinde şu ana kadar kamuoyuna aday adaylıklarını açıklayan isimlerin yanına yenileri katılıyor.

Hatırlanacağı üzere şu ana kadar ilimiz genelinde 4 isim aday adaylığını açıklamış durumda. CHP Eski İl Başkanı Mehmet Değirmenci’nin yanı sıra Partinin daha önceki dönem il başkan adaylarından Hamdi Aydemir, Eski Merkez ilçe başkanı Hakim Demirci, Avanos eski belediye başkanlarından Mehmet Seyhan Duru ve Fahri Ertik milletvekilliği aday adaylıklarını açıklamışlar ve bu yönde de çalışmalara başlamışlardı.

2011 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı sıralamasında 3. sırada yer alan 1980 ihtilali döneminin Nevşehir Milletvekili ve il başkanı Merhum Zeki Tekiner’in oğlu Bülent Tekiner, 09 Şubat 2015 Pazartesi günü Nevşehir’e gelerek aday adaylığını açıklayacak.

Parti il binasında Saat 14.00’ da aday adaylığını açıklayacak olan Bülent Tekiner’in de katılmasıyla Cumhuriyet Halk Partisinden Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan isim sayısı 6’ya çıkacak.