NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz dini bayramlara nazaran bu bayramda siyasi partiler arasında ilk bayramlaşma programı düzenleyen parti idi. Parti’de geçtiğimiz yıllarda genelde bayramlaşma programları bayramın son günü ya da üçüncü günü düzenlenirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve Partili yöneticilerin yanı sıra Partililerin katıldığı bayramlaşma programı yine il ve merkez ilçe başkanlığı binasında bayramın ilk günü gerçekleştirildi.

Bayramlaşma Programına katılanlar arasında Avanos’un CHP’li Belediye Başkanı İsmet İnce’de yer alırken, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu’nun il dışında olması nedeniyle bayramlaşma programına katılmadığı belirtildi.

CHP’nin unutulmaz il başkanı Merhum Hüseyin Çetin’in oğlu Altıok Çetin’in de katıldığı bayramlaşma programında tüm Türk Ulusunun, Nevşehir Halkının ve Cumhuriyet Halk Partililerin bayramını kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sorunlar, dış ve iç sorunlardan bir an önce kurtulması temennisinde bulundu.