NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir’de seçim çalışmalarını hızlandırdı. Önceki gün Partinin seçim bildirgesinin açıklandığı toplantıya da katılan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayları ve İl Başkanı ilimizdeki seçim çalışmalarına basın ve yayın kuruluşlarını ziyaret ederek hız verdi.

1 Kasım erken seçimlerine kadar yoğun bir tempoda çalışma yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayları ve Teşkilatı tıpkı Partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi, seçim bildirgesinde de açıklandığı üzere Ülkede 7 Haziran seçimlerinin ardından yaşananları bütün açıklığıyla kamuoyuna anlatmaya hazırlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisinin CHP’nin Başbakanlık önerisine dahi hayır diyerek Ülkenin önüne kapattığına dikkat çekecek olan Cumhuriyet Halk Partili Nevşehir Milletvekili adayları AKP’nin de hükümet kurma sürecinde aslında bir erken seçimi göz önünde bulundurarak ve Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda koalisyon görüşmelerini nasıl yokuşa sürdüğüne dikkat çekecekler.

AKP ve MHP’nin ülkeyi hükümetsiz bıraktığını Vatandaşa anlatmayı planlayan CHP Nevşehir Milletvekili adayları Fahri Ertik, Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Gülşen Altınsoy erken seçimde Nevşehir’de AKP’nin oylarının ve MHP’ye 7 Haziranda giden oyların yeniden gelmesiyle Nevşehir’de 28 yıl aradan sonra yeniden milletvekili çıkarmanın hesaplarını yapıyor.