NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkanlığı için iki aday adayı çıkaracak. Bu isimlerden biri de bayan.

Mevcut durumda Nevşehir Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Hasan Ünver, Rıdvan Köybaşı, Zafer İnanır ve Mehmet Özkan, Milliyetçi Hareket Partisinden Mehmet Varol,Seyit Salgın ve Ömer Ay’ın isimleri kamuoyunda ifade ediliyor. Ancak bu isimlerden hiç biri resmen aday adaylığını açıklamış değil. Birçoğu Nevşehir’de ve Ak Parti genel merkezinde nabız yokluyor, değim yerinde ise kendisine bir torpil arama derdinde.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığına Dr. Süleyman Kurt’u aday gösteren ve bir önceki yerel seçime oranla oyunu iki katlayarak 3 bin dolayında oy alan Cumhuriyet Halk Partisinin iki belediye başkan aday adayı var. Üstelik bu isimlerden biri bayan.

CHP Merkez ilçe Başkanı Semasi Yücel, Merkez belediye başkanlığı için kamuoyunda tanınmış ve partinin oyunu yükseltebilecek bir aday üzerinde duracaklarına dikkat çekiyor. Yücel, şu ana kadar iki aday adayının öne çıktığı partide şimdilik bu isimlerin açıklanmasının doğru olmayacağını ancak en kısa zamanda aday adaylarının kamuoyuna deklere edileceğini belirtiyor.