CHP Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik ve beraberindeki CHP heyeti, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ni ziyaret ederek CHP'nin seçim programını anlattı.

 

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri öncesinde Nevşehir'in en güçlü sivil toplum örgütlerinden olan Türk Eğitim-Sen'i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir 1. sıra milletvekili adayı Fahri Ertik; "Öncelikle Olağan Genel Kurul sonucunda yeniden göreve seçilen Mustafa Uğur ve değerli yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" dedi.

 

Daha sonra AKP'nin eğitim politikalarını eleştiren Ertik sözlerine şu şekilde devam etti; "İktidara geldiği günden itibaren AKP'nin en yapboza çevirdiği konuların başında eğitim gelmektedir. Bir ülkenin geleceğinin eğitim ile şekillendiğini göz önüne alırsak bir anlamda geleceğimize dinamit koyulmuştur. Her bakan döneminde değişen eğitim sistemimiz başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizi ve okul idarecilerini sorunlarla baş başa bırakmıştır. CHP olarak bizler bütün bu sorunları tek tek biliyoruz ve çözüm önerilerini de tek tek sıralıyoruz."

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, CHP il teşkilatı Nevşehir'de bizim yaptığımız bir çok eylemde desteğini açıklayan, eğitim ile ilgili sorunlar ortaya çıktığında sorunları Anayasa Mahkemesi'ne taşıyan bir partidir. Tüm bu duyarlı ve demokratik tavırlardan ötürü teşekkür ediyor, sizlere başarılar diliyorum" dedi.

 

Fahri Ertik daha sonra Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerini de tebrik ederek, parti projelerini anlattı.