NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinin erken seçimler öncesinde milletvekili adayları arasında yer verdiği Fulya Gülşen Altınsoy, tüm Nevşehirlileri Ürgüp ilçesinde faaliyetlerini sürdüren özel köpek evi’ne destek olmaya çağırdı.

Bir yandan seçim çalışmalarına Ürgüp ilçesinde hızla devam eden CHP Nevşehir Milletvekili adayı Fulya Gülşehir Altınsoy, bir yanda da sosyal ve kültürel içerikli ziyaretlerde de bulunuyor. Bu kapsamda Ürgüp özel köpek evi’ni ziyaret ederek burada verilen hizmetlerle ilgili bilgiler alan Altınsoy, 80 kadar yavru köpeğinde bakım altında bulundurulduğu merkeze tüm halkın destek olmasını beklediklerini dile getirdi.

Altınsoy, “Ürgüp’te duyarlı bir hemşerimiz Tuncay Gök 'ün kendi arazisinde kendi imkanlarıyla açmış olduğu "Bizim Köpek" sokak köpekleri bakım merkezini ziyaret ettik. 80’e yakın yavru hayırsever kardeşimiz sayesinde artık orada güvenli ellerde. Gerekli aşıları, tedavileri Veteriner hekim Havva hanım tarafından  yapıldıktan sonra (küpeleme, kısırlaştırma yapılarak) tekrar ait oldukları doğaya bırakılıyor. Ürgüp Belediyesi ve Ürgüp kaymakamının desteklerini esirgemediği bu sevimli yuvanın büyümesi ve daha fazla sokak köpeğine ev sahipliği yapabilmesi için sizlerinde desteği gerekiyor” dedi.