“4 Yıl Boyunca Meclis Kürsüsünden Nevşehir’in Sorunlarının Dile Getirildiğini Görmedim”

NEVŞEHİR(MHA) Hafta sonunda Nevşehir’de bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, AK Partili Nevşehir Milletvekillerine veryansın etti.

Geçtiğimiz dört yıl boyunca Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden Nevşehir’in sorunlarının gündeme getirildiği ve anlatıldığını görmediğine dikkat çeken CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Nevşehir’in Mecliste temsil edildiğine inanmadığını da sözlerine ekledi.

Havutça, “Nevşehir’in sorunlarını geçtiğimiz dönem ben dile getirdim. Niğde Milletvekilimiz vardı Doğan Şafak o da zaman zaman Nevşehir’in sorunlarını dile getirmişti. O da çok ilgiliydi burayla. Onunla Niğde’ye de gidip geliyorduk. İktidar Milletvekillerinin Nevşehir’e gereken hassasiyeti göstermediklerini ben görüyorum. Bir defa Nevşehir’in mecliste konuşulduğunu ben görmedim. Hiç mi Nevşehir’in sorunu yok. İktidar Milletvekili olabilir ama Nevşehir’in sorunlarını, ihtiyaçlarını, toplumun yaşadığı sıkıntıları orada dile getirmesinin bir engeli yok. Dolayısıyla biz göreve hazırız Nevşehir içinde” ifadelerinde bulundu.