Nevşehir'de seçim çalışmalarını devam ettiren CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner her gittiği yerde, Milletvekili gibi karşılanıyor.

“Güç verin gücünüz, ses verin sesiniz olayım” sloganıyla yola çıkan CHP Nevşehir 1.sıra Milletvekili adayı Bülent Tekiner'e kent merkezinde büyük ilgi görüyor.

Nevşehir'de kapı kapı dolaştıklarını açıklayan CHP Milletvekili Adayı Tekiner "Nevşehir de esnaf ziyaretindeyiz. İşsizliğe, Yolsuzluğa, Yoksulluğa karşı Yurttaşlarımızın en büyük umudu CHP

Alaca Karanlık düzeni son bulacak, 8 Haziranda halkın iktidarına uyanacağız.

Nevşehir'in tüm sorununu çözeceğiz. Kapadokya'ya su, Nevşehir'e can vereceğiz"dedi

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner www.fibhaber.com a yapmış olduğu açıklamasında;Öncelikle Partimize gönül vermiş tüm teşkilat ve üyelerimize yurtdaşlarımıza seslenmek istiyorum. “ 7 Haziran’a kadar yükü hep beraber omuzlayacağız.  Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. CHP olarak ulaşılmadık tek bir birey kalmayana kadar çalışacağız ve parti politikalarımız halkımıza anlatacağız.

7 Hazirandan sonra sizlerin yükünü de ben Türkiye Büyük Millet Meclisinde ben omuzlarımda taşıyacağım ve bu yükü taşımak benim için büyük bir onur olacak. Bundan sonra hiç kimseye partili ve ya değil diye ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız. Kısa bir süre sonra Genel Başkanımız partimizin genel politikalarını açıklayacak.

Bizler üreyene destek vereceğiz. Bizler kırsal bir bölgede yaşayan insanlarız. Politikalarımız ile kırsal ve tarımsal üretimi kalkındıracağız. Nevşehir'de uygar bir Turizm cenneti yaratacağız...Sizlerin sesini en iyi şekilde yukarıya taşıyacağım. Bunu da sizden aldığım güç ile yapacağım.Bu vesile ile Ön seçim sürecinde bana destek veren siz değerli dostlarımıza bir kez daha  teşekkür ediyorum ve bu desteğin sonuna kadar süreceğine eminim.” Dedi.