CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz Ürgüp CHP teşkilatı ile bir araya gelerek neden koalisyon hükümetinin kurulmadığını anlattı. 

CHP’li vekiller ilk olarak Ürgüp İlçe Binasına gelerek burada partililerle yaklaşık bir saatlik bir görüşme yaptılar. Partililer ile buluşmalarının ardından Milletvekilleri ve beraberindeki İlçe yönetimi, Mahalle Muhtarları ile Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Bekir Demirbaş ile görüştüler.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Hatay Milletvekili Topal “ Parti teşkilatımızla birlikte yaşanan süreci halka tam anlamı ile anlatacağız. Örgütlerimizle bir araya gelerek yaşanan süreci paylaşıyoruz. Çalışmalarımızı il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza anlatıyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımız hakkında eleştirileri alıyoruz, soruları cevaplıyoruz aynı zamanda da yapılacak olan erken seçimler öncesinde örgütlerimize bu süreçte ne yapmaları konusunda bilgi veriyoruz" dedi
CHP’li Milletvekilleri Ürgüp’teki temaslarının ardından Avanos İlçe Teşkilatına ziyaret için Ürgüp’ten ayrıldılar.