MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile devam etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, MHP İl Başkan Yardımcı Eyüp Öz, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ve partililer Ürgüp ilçesine bağlı Karlık, Yeşilöz, Ağaçören, Sofular ve Ulaşlı köylerini ziyaret ettiler.
MHP Milletvekili Adaylarını ve partileri bağrına basan köylüler bizler çoktan kararımızı verdik MHP ile yürüyoruz dediler. Ürgüp ilçesine bağlı Karlık, Yeşilöz, Ağaçören, Sofular ve Ulaşlı köylülerinin sıkıntılarını dinleyen milletvekili adayları burada köylülerin dertlerine derman olmak için yola çıktıklarını ve 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla köylümüzün yüzü artık gülecek dediler.

MHP Milletvekili Adaylarına ve partilere konuşan köylüler bizlr artık kararımızı verdik 7 Haziran seçimlerinde MHP ile iktidara yürüyeceğiz ifadelerini kullanırken şunları söylediler. Bizler bugüne kadar hep AKP’yi destekledik. Ancak geldiğimiz notada gördük ki AKP hükümeti bizleri hep ikinci sınıf bir insan olarak gördü. Köylüler olarak bugüne kadar hep bir umut bekledik. Ancak gördük ki yukarıda insanlar zenginleşiyor bizler ise her geçen gün fakirleşiyor ve evimizi geçindirmekte güçlük çekiyoruz. Bugünlerde bizlerin gözlerini boyamaya çalışarak sözde hizmet yapıyorlar. Şimdi soruyoruz bugüne kadar aklınız neredeydi bizleri insan olarak değil sadece birer oy olarak mı görüyorsunuz? Biz kararımızı verdik. 7 Haziran seçimlerinde MHP iktidarıyla yürüyeceğiz ve artık bizlerde MHP iktidarıyla yüzlerimizi güldüreceğiz’’ şeklinde konuştular.

MHP Milletvekili Adayları ve partiler köylülerin bu sözleri karşısında MHP iktidarının ateşini burada siz köylü halkımız yakacaktır. Hepinizden Allah razı olsun dediler.