AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çınar, 7 Haziran Genel seçimler öncesi Aday adaylık çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu ile birlikte  Cuma namazını kıldıktan sonra burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çınar, Cuma namazı sonrası Kalabalı vatandaşlarla bir süre sohbet etti .
Çınar, Çiftçinin sıkıntılarını kendi işinden dolayı yakinen bildiğini ve bu konuda sorunlarını çözüme kavuşturacağı projelerinin olduğunu belirtti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çınar, Bizler çiftçilerimiz sayesinde bu günlere geldik. Ekmeğimizi çiftçilerden kazandık. Çiftçilerimizin sorunlarını çözmek boynumuzun borcu dedi.  Kalaba da coşkuyla karşılanan Çiftçinin gülen yüzü Mehmet Çınar'a vatandaşlar büyük ilgi gösterirlerken 7 Haziran Genel seçim sürecinde kendilerine başarılar dilediler.

Çınar Yarın yapılacak olan 28 Şubat Cumartesi günü ( Yarın) temayül yoklaması öncesinde son olarak Avanos ilçesi Çalış Belediye Başkanı alpaslan Özer'i makamında ziyaret ederek İlçe ziyaretlerini tamamaladı.

Çınar bu süreçte gerçekleştirdiği Teşkilat ve sivil toplum örgütleri ziyaretlerindegerek teşkilat üyeleri olsun gerekse esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çınar, Nevşehirli üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alması için, girdikleri dar boğazdan rahatlıkla çıkmaları için üreticiye daha çok destek verilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bizler teşkilatımız olarak üreticiye hep destek, tam destek anlayışı ile hareket ediyoruz. Bende Nevşehirimiz için üreticimize hep destek tam destek olacağım.” dedi.