Cingil, Göreme Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na Göreme Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Göreme Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık başvurusu Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil'den geldi.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Cingil'in başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz teslim alırken, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Adaylık başvurusu sırasında düşüncelerini paylaşan Cingil, "Başvurumuzu yaptık, hayırlı olsun. Karar partimizin, teşkilatımızın yüksek iradesinindir. Belediye Başkanı olarak yine seçimlere kadar çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz.  Önemli olan bölgemize, vatandaşlarımıza haklı ve doğru hizmeti yapmaktır. Her yıl milyonlarca insanın ziyaret ettiği Göreme’mizi daha yüksek çıtalara taşımak için yine gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.  Beldemiz için ne söylediysek yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Beldemizin en önemli sorunu olan imar durumunda da sona geldik. Çok kısa bir sürede onu da tamamlayacağız. Beldemiz ve vatandaşlarımıza hizmet etmek bizlere büyük bir azim veriyor. Bizler vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Göreme için yeniden bu göreve talibim" dedi.

Cingil'in aday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise "Göreme için İlk başvuruyu Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yaptı. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum" diye konuştu.

Başkan Nuri Cingil daha sonra başvuru dosyasını Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’e teslim etti.