AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu milletvekili adayı belirlenmesine yönelik yapılan temayül yoklamasına katılan tüm STK'lara teşekkür ederek, "Demokrasinin ve ilklerin kalesi AK Parti yine bir ilke imza attı" dedi

BOL BOL SOHBET ETTİLER
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik yapılan sivil toplum kuruluşları temayül yoklamasına ilgi büyük oldu. Şehirde faaliyet gösteren vakıf, dernek, sendika ve oda başkanları ile yöneticilerinden oluşan 618 delege oyunu kullandı. 300 STK'nın katılım gösterdiği temayülde gün boyu yerini alan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Abdurrahim Çöloğlu, temayül yoklamasına katılan tüm kuruluşlara teşekkür etti.Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde saat 09.00'da başlayan temayül yoklamasını başından sonuna takip eden Abdurrahim Çöloğlu, "Demokrasinin ve ilklerin kalesi AK Parti bugün yine bir ilke imza attı. Teşkilat temayüllerinin yanı sıra şehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da sesine ve görüşlerine ne kadar önem verildiğinin, ciddiye alındığının göstergesidir bu oylama" şekilde konuştu.

 

ŞÖLEN VE BAYRAM HAVASINDA 
STK'ların ilgisinden son derece memnun olduklarını anlatan Çöloğlu, "İşinden gücünden vakit ayırarak bugün burada AK Parti'nin demokrasi şölenine ortak olan tüm sivil toplum kuruluşlarımızın mensuplarına teşekkür ederiz. STK'lar şehrimizin her noktasında varlığını gösteriyor, hissettiriyor. Yeni Nevşehir ve Yeni Türkiye'nin hep birlikte inşası noktasında şehrin tüm dinamikleri artık söz sahibi oluyor. Nevşehir'imizin dinamosu olan sivil toplum kuruluşlarımızın çok önemli olduğuna inanıyoruz. STK'lar bizim çalışma ortaklarımızdır. Nevşehirimiz ve Ülkemiz için inşallah yeni dönemde hep birlikte güzel işlere imza atacağız" diye konuştu. Çöloğlu, gün boyunca STK'ların temsilcileriyle bir araya gelerek, sohbet etme fırsatı da buldu.