Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir “Çözüm Sürecinde PKK’nın Muhatap Alınması Çözümsüzlüktür”

NEVŞEHİR(MHA) İktidarın yürüttüğü Çözüm süreci ile ilgili bazı yanlışların yapılmaya devam ettiğine dikkat çeken Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Süreçte PKK’nın muhatap alınmasına karşın Doğu ve Güneydoğu’daki halkın dikkate alınmamasının büyük bir çözümsüzlük olduğunu söyledi.

Memur-Sen İl Temsilciliği olarak hiçbir siyasi partiye taraftarlık yapmak peşinde olmadıklarına işaret eden Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, toplumun beklentilerini, özlemlerini ve doğrularını dile getirip, bunları kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceklerinin de altını çizdi.

Özdemir, “Bugün Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri çözüm sürecidir. Çözüm sürecinde PKK’nın muhatap olarak kabul edilmesi ve oradaki mütedeyyin kesimi yok saymak bizce başlı başına bir çözümsüzlüktür. Bunun Hükümet tarafından dikkate alınmasını bizde Memur-Sen olarak arzu ediyoruz. Bizim ülkemizin, toplumumuzun değerlerine sahip çıkmak adına hiçbir siyasi görüş farkı gözetmeden doğruları paylaşmaya, yapılan yanlışları eleştirmeye devam ediyoruz. Biz bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak toplumun beklentilerini, özlemlerini, doğrularını Kadim medeniyetimizden bize kalan mirası devam ettirme noktasında savunmaya devam ediyoruz ve bundan sonra da devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.